Entrepriseformer

Øens udfører alle typer entrepriser, både i større og mindre omfang.  Vi udfører fag-, hoved-, stor- og totalentrepriser, samt byfornyelsessager.

Fag- og hovedentrepriser er de entrepriseformer vi primært udfører. Fagentrepriser kan vi udføre med murer-, tømrer-, beton- og kloakarbejde inklusiv TV-inspektion. Disse fagarbejder, vil derfor altid blive udført med stort set 100 % egenproduktion. En hovedentreprise der indebærer faggrupper ud over det vi kan tilbyde i egenproduktion, vil blive udført i tæt samarbejde med vores faste underentreprenører.

Udover fag- og hovedentrepriser, har vi også erfaring med stor- og totalentrepriser. Ved storentrepriser kan vi tilbyde et samarbejde, hvor vi udfører fagarbejderne indenfor primært vores egenproduktionsområde, og de dertilhørende opadliggende fag. Mindre storentrepriser er ofte en del af dagligdagen for vores serviceafdeling, som primært har med  privatkunder at gøre. Her yder vi også rådgivning og projektering. Ved større eller mere komplicerede totalentrepriser, vil vi i de fleste tilfælde, samarbejde med en ekstern rådgiver.

Vores rating hos Byggeriets Evaluerings Center
BYGGE RATING er en evaluering, der viser resultatet af kundernes vurdering af flere serviceparametre ved en byggesag, eller også et gennemsnit af flere gennemførte sagers evaluering. Tidsfrister, mangler, arbejdsmiljø og kundetilfredshed bliver evalueret. 
På disse links, er vores seneste evaluering af en specifik byggesag, og vores gennemsnit af flere byggeevalueringer.

Alle entrepriseformer- og størrelser vil altid blive udført med en af vores byggeledere tilknyttet.
Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud. Se vores kontaktinformationer her.

Se også en af vores byggeledere fortælle her i en video, hvordan vi håndterer stilladser i det danske stormvejr.

Murer-, tømrer-, jord-, kloak-,
beton- og anlæg 
Ingen opgaver er hverken
for små eller store!