Private kunder

Hos Øens udfører vi også arbejde for private kunder. Ingen opgaver er for små! Vi har en serviceafdeling, der specifikt står til rådighed for private kunder, så kontakt os derfor gerne for et uforpligtende tilbud. Vi har mulighed for at lave et prisoverslag og derved give en indikation af, hvordan arbejdet kan blive udført bedst muligt.

At budget- og procesplanlægge, er oftest noget de fleste foretrækker at have med i deres byggeprojekt. Hos os er det en naturlig del af vores service at have denne planlægning med i vores projekter.

Energirenovering?
Energivejledning i forbindelse med et byggeprojekt sparer både klimaet og pengepungen for overbelastning. Vores uddannede energivejleder står klar til at give kompetent rådgivning om energibesparelse. Energibesparende renoveringer kan for eksempel være solvarmeinstallation, udskiftning af vinduer og efterisolering. Se tidligere energirenoveringer her.

Sådan gør du
Kontakt os for besigtigelse og tilbud på telefon, mail eller via kontaktformularen nederst på siden. Herefter vil den relevante afdeling og byggeleder aftale et tidspunkt for besigtigelse af arbejdets omfang. Efter besigtigelse vil byggelederen lave et uforpligtende tilbud eller overslag.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Privatkunder har mulighed for at rette henvendelse til et eksternt klageorgan i forbindelse med byggeopgaver; Byggeriets Ankenævn, Nørre Voldgade 106, 1358 København K, www.byggerietsankenaevn.dk, info@byggerietsankenaevn.dk.