Profil

Øens Murerfirma A/S blev etableret af Jan Elving i 1991, hvor Thomas Damm blev medindehaver i 1997 i takt med firmaets udvikling. Udviklingen gik stærkt, og fem år i træk, fra 1999 til 2003, har Øens modtaget Børsens Gazelle-pris og Øresundsgazelle-pris fra 1999 til 2001 for at være en virksomhed i vækst.
I 2015 købte Øens Invest 60.000 m² grund på Raffinaderivej 6-10, med henblik på at skabe nye rammer med plads til udvikling for Øens. I april 2017 fik vi derfor nyt domicil på netop Raffinaderivej 6. I takt med dette, fik Øens Murerfirma A/S officielt også sit brandnavn - Øens. 

I dag er vi gennemsnitligt 180 timelønnede og 46 funktionærer, som er fordelt på ledelse, byggeledere, sekretariat, regnskabsafdeling, lager og kvalitetssikring- og sikkerhed. Se eventuelt organisationsdiagram.
Vi udfører alt indenfor murer,- tømrer- beton- og kloakentrepriser. Ingen opgaver er for store eller små! Vores serviceafdeling kan servicere privatkunder og boligforeninger, mens vores beregnere og øvrige byggeledere står for kalkulation samt udførsel af større entrepriser. Se mere ved Kompetencer og Referencer.

Den oprindelige målsætning med at starte Øens var, og er stadig, at vi skal have det sjovt - have en god arbejdsplads, og samtidig skabe varige relationer til vores kunder.
Vi skal levere et professionelt stykke arbejde, i den kvalitet vi har lovet, til den aftalte tid og pris.
Målet er, at vores kunder er glade og tilfredse med vores arbejde og den service vi yder. For at opnå dette, er det nødvendigt at alle vores medarbejdere er fagligt dygtige på hvert deres arbejdsområde, udviser ægte stolthed over at være en del af Øens, har et godt humør og tænker i muligheder frem for begrænsninger.

Klik her og se vores præsentationsvideo.

 

Klik på billedet for at se organisationsdiagrammet i stor størrelse.

Klik her for at se bestyrelsen i Øens Murerfirma A/S