Murer

Øens er oprindeligt startet som et murerfirma tilbage i 1991. Det giver os over 25 års erfaring med netop murerfaget med alt indenfor facaderenovering, badeværelser, tagrenovering og ombygninger.

Gennem årene har vi udført mange opgaver på bygninger, som har fredet- og/eller bevaringsværdig status, og kommunale projekter såsom ombygninger af skoler og institutioner samt byfornyelser. Vi sætter stor ære i, at vi gennem alle årene, har haft mulighed for at bevare disse kompetencer.

Vores murerafdeling består af en serviceafdeling, som tager sig af mindre sager for primært private kunder og vedligeholdelsesopgaver. Derudover har vi en byggelederstab med tilknyttede beregnere, der håndterer større entrepriser, både i fag-, hoved-, stor- og totalentrepriser.

Udvalgte referencer

Søg job hos Øens

Du er altid velkommen til at søge uopfordret hos. Her kan du benytte vores ansøgningsskema, så vi kan finde dig, når vi har ledige stillinger i organisationen. Hvis du søger en funktionærstilling, kan du også bruge dette skema. Dog må du meget gerne vedhæfte din personlige ansøgning og dit CV. Hvis du søger læreplads, vil vi også gerne bede om at du vedhæfter din personlige ansøgning samt relevante skolepapirer.