Belægning

Belægningsarbejde er et af de seneste tiltag der er opstået i Øens. Vi udfører asfaltering, flise- og stenbelægning samt anlægsgartnerarbejde.

Afdelingen rummer en kapacitet der gør, at vi eksempelvis kan reetablere arealer efter eksempelvis kloakarbejde hos boligforeninger. Derudover har vi stor erfaring med at håndtere opretning eller nylægning af indkørsler, P-arealer, fortove og flisebelægninger samt granitbelægninger. Reparation eller etablering af trapper kan også ofte indebære belægningsarbejde – ofte ved etablering af granittrapper eller udskiftning af trin.

Vi har et fast team af brolæggere, som har en mangeårig erfaring med faget. Hvis vi kommer i besiddelse af en anlægsopgave vi alene ikke kan udføre i egenproduktion, kan og vil vi gøre brug af vores faste underleverandører, som vi ved leverer kvalitetshåndværk.

Udvalgte referencer

Søg job hos Øens

Du er altid velkommen til at søge uopfordret hos. Her kan du benytte vores ansøgningsskema, så vi kan finde dig, når vi har ledige stillinger i organisationen. Hvis du søger en funktionærstilling, kan du også bruge dette skema. Dog må du meget gerne vedhæfte din personlige ansøgning og dit CV. Hvis du søger læreplads, vil vi også gerne bede om at du vedhæfter din personlige ansøgning samt relevante skolepapirer.