Historien

Øens udfører murer-, tømrer-, beton-, kloak- og anlægsarbejde i fag-, hoved-, stor- og totalentrepriser primært indenfor renoveringsarbejde. Vi bevæger os meget i Københavnsområdet, men kan – især i anlægsafdelingen, udføre både større og mindre sager længere sydpå indenfor de sjællandske grænser.

I 1991 blev Øens Murerfirma etableret af Jan Elving. I takt med at firmaet voksede, blev Thomas Damm medindehaver i 1997. Firmaet var i rivende udvikling, og særligt erfaringen med renovering af ældre københavnske ejendomme, blev et kendetegn. I årene 1999-2003 modtog vi Gazelle-Prisen og Øresundsgazelle-Prisen for at være en virksomhed i vækst. Eftersom at firmaet ekspanderede, og flere medarbejdere og kompetencer kom til, blev firmaet udvidet med en kloak- og betonafdeling. Sideløbende er anlægsarbejde også blev en del af kompetencelisten. Senest er egenproduktionen blevet udvidet med en større tømrerafdeling i 2017.

I 2015 købte Øens Invest 60.000 m² på Raffinaderivej 6-10 på Amager. I 2017 fik vi derfor nyt domicil i Kløverbyen med muligheder for at vokse endnu mere. Med flytningen fulgte også vores brandnavn – Øens. I dag er vi over 35 funktionærer fordelt på direktion, administration og byggeledelse. Håndværkerstaben består af gennemsnitligt 180 medarbejdere fordelt på murere, tømrere, bygningsstruktører, anlægsgartnere, kloakfolk samt arbejdsfolk og lærlinge.

Copyright © 2018 – 2019 Øens Murerfirma A/S · Alle rettigheder forbeholdes.