Tømrer

I 2018 blev Øens’ egenproduktion udvidet med en tømrerafdeling, som nu tæller 18 tømrere. Vores tømrere er fordelt på servicearbejde for primært private kunder, og på større entrepriseudførelser.
Vores tømrerafdeling kan udføre udskiftning af tage, tagkonstruktioner, udskiftning eller opretning af spær, etablering eller renovering af kviste, udbedring af råd- og svampeskader, vindues- og dørudskiftninger af alle typer og fabrikanter, efterisolering, etablering af tagboliger samt mindre reparationsopgaver.
Toemrer
Indvendige ombygninger udfører vi også. Her kan vi blandt andet nævne opbygning af gipsvægge og køkkener, samt udskiftning af gulve, døre, paneler, nedhængte akustik- eller gipslofter og meget mere. I de seneste 10 års tid, har energirenovering særligt været i fokus hos danskerne. Derfor har vi blandt vores byggeledere, uddannet personale indenfor emnet. Vi er derfor i stand til at give råd og vejledning til vores kunder undervejs i byggeprocessen, med fokus på at vælge energioptimerende løsninger.

Udvalgte referencer

Copyright © 2018 – 2019 Øens Murerfirma A/S · Alle rettigheder forbeholdes.