Tømrer

Øens’ serviceafdeling har i mange år udført tømrerarbejde, som primært udfører opgaver for private kunder. Med tiden er tømrerstaben udvidet, hvilket betyder, at vi den dag i dag udfører mindre tømrerentrepriser i egenproduktion. Ved større tømrerentrepriser, bruger vi vores faste og gode underentreprenører.

Vores tømrerafdeling kan udføre udskiftning af tage, tagkonstruktioner, udskiftning eller opretning af spær, etablering eller renovering af kviste, udbedring af råd- og svampeskader, vindues- og dørudskiftninger af alle typer og fabrikanter, efterisolering, etablering af tagboliger samt mindre reparationsopgaver.

Indvendige ombygninger udfører vi også. Her kan vi blandt andet nævne opbygning af gipsvægge og køkkener, samt udskiftning af gulve, døre, paneler, nedhængte akustik- eller gipslofter og meget mere. I de seneste 10 års tid, har energirenovering særligt været i fokus hos danskerne. Derfor har vi blandt vores byggeledere, uddannet personale indenfor emnet. Vi er derfor i stand til at give råd og vejledning til vores kunder undervejs i byggeprocessen, med fokus på at vælge energioptimerende løsninger.

Udvalgte referencer

Søg job hos Øens

Du er altid velkommen til at søge uopfordret hos. Her kan du benytte vores ansøgningsskema, så vi kan finde dig, når vi har ledige stillinger i organisationen. Hvis du søger en funktionærstilling, kan du også bruge dette skema. Dog må du meget gerne vedhæfte din personlige ansøgning og dit CV. Hvis du søger læreplads, vil vi også gerne bede om at du vedhæfter din personlige ansøgning samt relevante skolepapirer.